CHANGE Leiden - Research Platform

Wij zijn onderdeel van CHANGE Leiden - Onderzoeksplatform. Kijk voor meer informatie over de verschillende onderzoeksprojecten die wij uitvoeren binnen CHANGE  op onze website. Wij zijn gespecialiseerd in het puber brein.
https://www.changeleiden.nl/

Kijk in je Brein!

Educatieve website voor jongeren over het brein in de adolescentie. Marieke Bos en Kiki Zanolie hebben aan deze website meegewerkt. 
https://kijkinjebrein.nl/ 

BreinKennis Leiden!

Kenniscentrum over het brein van de Universiteit Leiden. Download hier onze lespakketten voor primair en voortgezet onderwijs

https://breinkennisleiden.nl/ 

Incontexto Orthopedagogen

De praktijk van Nathalie van Kordelaar biedt ondersteuning bij vragen over de ontwikkeling van individuele kinderen, over het groepsproces in een klas en ondersteuningsbehoeften van leerkrachten.

https://www.incontexto.nl/

Expertise Centrum Hoogbegaafdheid en Talentontwikkeling

Expertisecentrum Hoogbegaafdheid en Talentontwikkeling (ECHT) is in het schooljaar 2020-2021 gestart met als doel de kansen en begeleiding van hoogbegaafde kinderen in primair en voortgezet onderwijs te optimaliseren.

https://echt-gooi.nl/

Podcast serie - Meesterwerk Hoogbegaafd

Een mooie podcast serie gemaakt door Jan Jaap Hubeek over hoogbegaafdheid. Echt de moeite waard om te beluisteren.

https://janjaaphubeek.nl/hoogbegaafd/ 

Brain and Development Research Center

Wij zijn geaffilieerd met het BDRC. Kijk voor meer informatie over de verschillende projecten in het Center op de website.
https://brainanddevelopment.nl/